Patroana unui restaurant din Brazilia şi-a otrăvit vecinul şi pe angajaţii lui cu ciocolată, după ce nu i-a putut înapoia o datorie

Proprietara unui restaurant a fost arestată după ce ar fi încercat să-și otrăvească vecinul mecanic și pe personalul acestuia, oferinde-le bucăţi de ciocolată umplute cu otravă de șobolani, pentru o datorie de mai mică de aproape 570 de euro, scrie Observatornews.ro

Tatiane de Souza Porto, în vârstă de 43 de ani, a fost arestată după ce vecinul ei și alte trei persoane care au mâncat trufele otrăvite s-au îmbolnăvit grav. Poliția a pătruns vineri în restaurantul ei din Niteroi, în statul Rio de Janeiro, Brazilia.

Ea împrumutase 3 000 BRL, aproximativ 570 de euro, de la bărbatul din vecini și de la unul dintre angajații săi, care vizita adesea restaurantul ei. Dar, neputând să-și ramburseze datoria după solicitări repetate, ea ar fi umplut dulciurile cu substanța toxică, în aprilie. Proprietarul atelierului și celălalt angajat, împreună cu fiii lor respectivi, s-au îmbolnăvit grav după ce au consumat dulciurile otrăvite și toți au fost transportați de urgență la spital.

Victimele, în stare gravă

Mecanicul a petrecut 13 zile în secția de terapie intensivă. Fiul celuilalt angajat a suferit un stop cardiac, necesitând o spitalizare prelungită. Suspectând o mână criminală, victimele au raportat cazul la secția de Poliție și au furnizat ofițerilor ciocolata rămasă drept probă.

Analiza criminalistică a relevat prezența unei substanțe foarte toxice numită „terbufos”, care se găsește în mod obișnuit în insecticide și otravă pentru șobolani. Judecătoria a deschis și a emis un mandat de arestare preventivă împotriva femeii pentru tentativă de omor, pe 7 noiembrie. Ancheta este în curs, au confirmat forțele.

Total
0
Shares
Total
0
Share