Pavel Filip: în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine” au fost examinate gratuit peste 43 mii de persoane

pavel Filip campania Un doctor pentru tine, au fost examinate gratuit peste 43 mii de persoane, silvia radu ministerul sanatatii, pdm plahotniuc, partidul democrat din moldova, 

În doar jumătate de an, în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine” au fost examinate gratuit peste 43 mii de persoane. În unele cazuri au fost chiar salvate vieți omenești. Informația a fost prezentată astăzi de premierul Republicii Moldova, Pavel Filip.

“Sunt recunoscător medicilor implicați în această campanie. Datorită echipelor mobile care merg în toate raioanele țării, bolile pot fi depistate la timp sau prevenite. Grija pentru oameni este o prioritate pentru noi, de aceea vom continua să investim în sănătate”, a spus Pavel Filip.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată  la 2 august 2018. Aceasta continuă și în anul 2019 – examinarea gratuită a locuitorilor satelor se desfășoară conform graficului stabilit.

 

În doar jumătate de an, în cadrul campaniei „Un doctor pentru tine” au fost examinate gratuit peste 43 mii de persoane. În unele cazuri au fost chiar salvate vieți omenești. Sunt recunoscător medicilor implicați în această campanie. Datorită echipelor mobile care merg în toate raioanele țării, bolile pot fi depistate la timp sau prevenite. Grija pentru oameni este o prioritate pentru noi, de aceea vom continua să investim în sănătate

Total
0
Shares
Total
0
Share