Pavel Filip, la Strășeni: Nu ne temem să vorbim deschis despre probleme! Plecarea oamenilor din țară, furtul miliardului, sistemul de justiție…

Pavel Filip, la Strășeni, Nu ne temem să vorbim deschis despre probleme! Plecarea oamenilor din țară, furtul miliardului, sistemul de justiție, pdm, partidul democrat din moldova, plahotniuc candu,

Premierul Pavel Filip, însoțit de echipa miniștrilor din Guvern, se află astăzi într-o vizită de lucru în raionul Strășeni. Oficialii de la Chișinău au o serie de întrevederi cu autoritățile publice locale, cu antreprenorii din regiune, cu cadrele profesionale din școli și grădinițe și cu drumarii.

“Despre plecarea oamenilor din țară, furtul miliardului, sistemul de justiție, lipsa specialiștilor, pensiile mici, lipsa locurilor de muncă și altele. Nu ne temem să vorbim deschis despre probleme. Cum le rezolvăm, dar și cum combatem unele mituri generate de minciună și ipocrizie, discutăm la Strășeni” – a spus Pavel Flip.

“Suntem gata să răspundem pentru ceea ce am preluat și ceea ce am reușit să facem până acum. Atunci când vom înceta să ne revoltăm că nu vine nimeni să ne rezolve problemele, când vom înceta să așteptăm ca Moscova sau Bruxelles-ul să vină cu soluții, când o să înțelegem că trebuie pur și simplu să ne suflecăm mânecile și să muncim, atunci vom trăi bine” – a adaugat premierul Moldovei.

Menționăm că Pavel Filip (52 de ani) a revenit astăzi la baștină, dat fiind că s-a născut în satul Pănășești, raionul Strășeni.

Total
0
Shares
Total
0
Share