Pavel Filip: “PDM nu intenționează să facă alianță cu PSRM”

Pavel Filip, Igor Dodon, PSRM, PDM, PDM PSRM, alianta PDM PSRM, Filip, Dodon

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, a acordat un interviu pentru portalul TRIBUNA, în care și-a exprimat opiniile vizavi de situația din Republica Moldova, prioritățile propriului partid, dar și eventualitatea unei coaliții cu PSRM.

Pavel Filip a explicat că votul în favoarea noului Executiv a decurs din necesitatea unei guvernări în prag de iarnă, dar și din dorința ca proiectele sociale inițiate de PDM să fie continuate. Totuși, această susținere ar fi una limitată, fiind discutată de la caz la caz.

„Nu suntem într-o coaliție, iar susținerea noastră este discutată pentru fiecare proiect în parte. Nu discutăm acum despre o posibilă coaliție. ”, a declarat Pavel Filip.

În ce privește o potențială coaliție cu PAS sau PPDA, președintele PDM precizează:

„…nu noi suntem cei care am trântit ușa. Fiind formațiune de centru-dreapta, noi mereu am fost deschiși pentru comunicare cu toate partidele. “ .

Întrebat despre alegerile prezidențiale, despre eventualele strategii sau intenții, Pavel Filip a răspuns că încă nu a discutat cu echipa referitor la această tema.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon: “Există conlucrare cu PDM. Ei susțin Guvernul Chicu pentru că multe proiecte le aparțin”

Total
0
Shares
Total
0
Share