Pavel Filip regretă că nu a reușit să participe în alegerile anticipate împreună cu PAS

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, regretă că formațiunea pe care o conduce nu a reușit să meargă în aceste alegeri cu Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), de aceea s-a luat decizia ca PD să participe de sinestătător în alegeri, informează Realitatea.md

Potrivit lui Filip, PD ar fi avut de câștigat pentru că PAS are șanse mari de accedere și o imagine bună în rândul multor alegători.

„Consider că era bine dacă era constituit un bloc al partidelor pro-europene, dar am văzut din declarațiile pe care le-au făcut cei de la PAS de la bun început. De aceea nu a mai fost nicio tentativă să mai facem (n.r – bloc electoral).

Nu am considerat necesar și nu cred că poate aduce plus valoare constituirea blocurilor electorale cu alte formațiuni politice în această situație. Împreună cu PAS era o logică, pentru că PAS este cu imaginea care este acuma, iar pe de altă parte PD are o infrastructură de partid mult mai bine dezvoltată decât cei de la PAS, care putea fi dezamorsată în situația, când s-ar merge într-un bloc electoral”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul TV8.

De asemenea, democratul susține că este convins de faptul că PD va accede în Parlament, menționând că principala lor resursă în această campanie va fi – resursa umană.

Citește și: Reacția lui Alexandru Jizdan vizavi de faptul că ANI cere confiscarea unei părți din averea sa

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share