Politică

Pavel Filip relatează cum au ajuns cu Andrian Candu în SUA, la întâlnirea cu Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Democrat, Pavel Filip, spune că atunci când a mințit că nu a mers în Statele Unite ale Americii și nu s-a întâlnit cu fostul său coleg Vladimir Plahotniuc „s-a comportat omenește”. Politicianul susține că a fost rugat de Plahotniuc să ascundă această informație.

Filip spune că a mers în SUA să se întâlnească cu Plahotniuc pentru că era la început de cale și trebuia să lămurească niște lucruri ce țin de plecarea acestuia din partid și implicarea lui mai departe în formațiune. „A fost la solicitarea lui. Nu eu am solicitat această întâlnire și îmi pare rău că am nimerit în această situație neplăcută când am spus că nu am fost în SUA după care am recunoscut. M-am purtat omenește. Ei atunci m-au rugat foarte mult, în special domnul Plahotniuc, ca să nu știe nimeni despre această întrevedere. Mi-au cumpărat bilete separat mie, separat lui Candu, unul prin Viena, altul prin Frankfurt, întâlnire într-un restaurant – nu că aici este prea multă lume, hai în altă parte. Eu m-am purtat omenește, am promis că n-o să spun la nimeni și n-am spus, dar până la urmă s-au purtat foarte cinic”, a povestit Filip la emisiunea „În profunzime” de la ProTV Chișinău.

Inițial, Pavel Filip a negat că a fost în Statele Unite și că s-a întâlnit cu fostul său coleg de partid Vladimir Plahotniuc. Despre întâlnirea celor doi a dezvăluit fostul democrat Andrian Candu, care a participat la unele întâlniri dintre Filip și Plahotniuc.

Citește și: VIDEO // După ce a fost prinsă cu minciuna, Lorena Bogza a fost obligată să dezmintă, în direct, falsul prezentat de către ea

loading...

Comments are closed.