Alte știri

Pavel Filip: „Scopul care se urmărește astăzi în Legislativ este de a distruge majoritatea parlamentară și de a institui haosul”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PDM, Pavel Filip, consideră că scopul care se urmărește astăzi în Legislativ este de a distruge majoritatea parlamentară.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Despre aceasta liderul democraților a vorbit Într-un interviu pentru UNIMEDIA.
“Presiunile care sunt pe mine, împreună cu echipa Partidului Democrat, urmăresc să ne determine să votăm o moțiune de cenzură împotriva acestui Guvern. Pentru că cei care stau în spate nu urmăresc altceva decât un haos și o criză politică”, a declarat Pavel Filip.

Precizăm că și președintele țării, Igor Dodon, a declarat într-un interviu pentru Sputnik că scopul principal al lui Plahotniuc și Șor este de a institui haos în țară, pentru că astfel aceștia ar putea scăpa de pedeapsa penală pentru furtul miliardului.

Liderul grupului parlamentar Pro-Moldova, Andrian Candu, a anunțat că poartă discuții cu Platforma DA şi PAS pe subiecte ce țin de demiterea Guvernului Chicu, cât şi privind învestirea unui nou Cabinet de Miniştri.

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco a dezmințit informațiile prezentate de Candu și a precizat că Partidul din care face parte nu va discuta nici cu PP ȘOR.

Citește și: Ruptură în PAS: Toată echipa locală de la Florești a trecut la un alt partid

loading...

Comments are closed.