Alte știri

Pavel Turcu despre prestația lui Bolocan la iUmor: fiecare face ce poate, așa-i este mentalitatea, a fost o degradare!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pavel Turcu ne-a obișnuit în ultima vreme cu live-urile pe Facebook. În fiecare zi, se strâng mulți internauți pentru a-i adresa întrebări din diferite domenii.

În ultima transmisiune live, un utilizator al Facebook i-a adresat lui Pavel Turcu o întrebare referitor la prestația lui Andrei Bolocan la emisiunea iUmor. Interpretul și compozitorul moldovean nu a manifestat mult interes față de persoana lui Bolocan.

„Nu știu. Bolocan în genere are proiectul lui, poate pe el îl interesează subiectul, poate unii oameni se uită. Eu consider că fiecare om se dedică unui lucru care-i va aduce lui un beneficiu. Lasă-l să se ocupe, dar per ansamblu ar trebui să se ocupe cu ceva util pentru societate, care unește societatea, nu o dezbină. Nu ar trebui să se ocupe cu ceva care aduce o degradare în societate. Dar fiecare cu mentalitatea sa.Putem doar să îl urmărim sau nu, depinde de dorință.” a adăugat Pavel Turcu.

Pavel Turcu a devenit cunoscut prin participarea sa la preselecția națională al concursului Eurovision din anul 2010. Piesa sa „Imn Eurovision” a stârnit adevărate furori printre telespectatori. În cadrul concursului, publicul i-a oferit 10 puncte, ceea ce semnifică al doilea rezultat.

Amintim că Andrei Bolocan s-a făcut de râs la iUmor cu piesa „Penis Vagin”, luând două dislike-uri și stârnind nemulțumiri prin rândul internauților. Majoritatea din ei criticându-l spunând că prin această prestație a făcut de râs Republica Moldova.

loading...

Write A Comment