Politică

Pavel Voicu vine cu îndemn către moldoveni: Doar prin mobilizare comună putem învinge pandemia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Purtarea corectă a măștii și distanțarea socială poate salva zeci de vieți omenești. Mesajul a fost transmis de ministrul interimar al Afacerilor Interne, Pavel Voicu, care îi îndeamnă pe cetățeni să participe activ la măsurile de prevenire a riscului de răspândire a virusului COVID-19, transmite Telegraph.md

Voicu atenționează că doar prin efort comun se poate obține rezultate eficiente în raport cu riscul de infectare cu COVID-19, iar respectarea regulilor poate proteja mii de vieți omenești.

Scopul angajaților MAI nu este de a amenda cetățenii, dar de a explica oamenilor că doar prin mobilizare comună putem învinge această epidemie, iar cei care intenționat evită purtarea măștii de protecție și respectarea distanței sociale, punând în pericol pe cei din jur, vor fi sancționați conform legii”, menționează ministrul.

În perioada pandemiei, mii de polițiști, carabinieri și salvatori, pe lângă atribuțiile de serviciu, activează în regim sporit pentru a informa oamenii despre importanța luptei comune cu acest virus nemilos.

Citește și: Iresponsabilitate fără margini: Călător identificat la frontieră cu testul COVID-19 pozitiv

loading...

Comments are closed.