PDM: 170 de primari democrați aleși din primul tur

vitalie gamurari, briefingul săptămânal organizat de Partidul Democrat din Moldova, pdm plahotniuc, filip salarii, candu pensii, drumuri bune, prima casa, alegeri 2019

170 de primari din toată țara, candidați ai Partidului Democrat la alegerile locale generale din 20 octombrie 2019, au reușit să câștige detașat din primul tur.

Acum câteva ore pe pagina de facebook al Partidului Democrat din Moldova, a fost plasată informația că deja 170 de Primari, înaintați de formațiunea politică democrată, au reușit să câștige detașat mandatul, obținând peste 50%+1 vot din primul tur.
170 de primari PDM, aleși din primul tur. Cifra ar putea să mai crească în următoarele ore. Rezultatul în primul tur pentru primarii democrați este deja mai bun cu aproape 20 de primari aleși comparativ cu 2015. În localitatea de baștină a liderului PDM, Pavel Filip, comuna. Pănășești, Strășeni, candidatul a fost ales cu peste 76% din primul tur. Un rezultat bun pentru democrați.” au scris democrații pe facebook.

Amintim că formațiunea a câștigat alegerile și în satul Risipeni, Fălești, baștina premierului, Maia Sandu. Mai multe detalii aici.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share