Politic

PDM anunță că va avea propriul candidat la prezidențiale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova (PDM) va avea candidat propriu la alegerile prezidențiale din toamnă. Decizia a fost luată în cadrul unei ședințe cu participarea președinților Organizațiilor Teritoriale, membrilor Biroului Executiv, ai Fracțiunii Parlamentare și exponenților formațiunii în Guvern, transmite Telegraph.md, cu referire la Ziarul de Gardă

„Partidul a inițiat consultări privind selectarea acestuia. Fiecare președinte al Organizației Teritoriale raionale a PD va întruni echipele locale pentru a discuta și a înainta potențiali candidați din partea partidului pentru scrutinul prezidențial. Ulterior, la sfârșitul lunii august, se va întruni Consiliul Politic Național care va lua decizia finală cu ce candidat PDM va participa la alegerile prezidențiale”, este menționat într-un comunicat de presă al PDM.

Până în prezent și-au desemnat candidații la alegerile prezidențiale partidul PAS – Maia Sandu, Platforma DA – Andrei Năstase, Partidul Unității Naționale – Octavian Țîcu, dar și Mișcarea Politică UNIREA – Dorin Chirtoacă.

Citește și: Octavian Țîcu este candidatul PUN la alegerile prezidențiale din R. Moldova

loading...

Comments are closed.