Politic

PDM nu își dorește alegeri anticipate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova nu-și dorește alegeri anticipate, pentru că acestea duc inevitabil la căderea Guvernului și provoacă instabilitate și haos.

Declarațiile au fost făcute astăzi de către liderul PDM, Pavel Filip, în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit lui Filip, plecările recente a unor deputați din fracțiune sunt orchestrate și fac parte dintr-un atac asupra partidului. El a precizat că va continua să crească partidul, care se vrea unul democrat în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă în fracțiune rămân tot mai puțini membri.

„În vara anului trecut, când am trecut în opoziție, ne-am propus un obiectiv: să reconstruim acest partid, să-l readucem la valorile democratice și vom duce până la capăt această misiune. Chiar dacă rămânem puțini”, a mai spus Pavel Filip.

Șeful democraților a precizat că cei ce își doresc anticipate „nu se gândesc la cetățeni și nu conștientizează efectele pandemiei de COVID-19”.

Astăzi, patru deputați democrați – Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc, Elena Bacalu și Oleg Sârbu, au anunțat că părăsesc fracțiunea PDM, dar și partidul, și aderă la grupul parlamentar „Pro Moldova”.

Citește și: Pavel Filip, despre blocul lui Candu: „Este format din Organizația Teritorială Miami și Organizația Teritorială Tel Aviv”

loading...

Comments are closed.