PDM promite că salariul mediu în Moldova va crește până la 13 000 de lei pe lună

TOP 15 companii de stat cu cele mai bune salarii din Moldova, economie moldova 2018, locuri de munca chisinau, guvernul filip, pdm 

Partidul Democrat, aflat la guvernare, promite că salariul mediu se va apropia de 13 000 de lei în următorii patru ani. Declarați a fost făcută de către premierul Pavel Filip, la o întâlnire cu angajații de la SA „Drumuri Strășeni”.

Într-un comunicat de presă remis de PDM se menționează că Pavel Filip, care candidează în circumscripția nr. 20, a relatat, în discuțiile cu locuitorii din Strășeni, că, în trei ani, salariul mediu în Moldova a crescut cu circa 50%, iar acest ritm de creștere poate continua.
 
„Pentru aceasta însă, e nevoie de creștere economică, de stabilitate politică și socială, de susținerea companiilor de stat și private, de noi programe de investiții. Doar Partidul Democrat poate asigura aceste condiții pentru dezvoltarea Moldovei. Iar angajamentul nostru, dacă cetățenii ne acordă încrederea în alegeri, este că salariul mediu se va apropia de 13 000 de lei în următorii patru ani”, a declarat Pavel Filip în fața angajaților de la SA „Drumuri Strășeni”.
 
O altă prioritate a PDM este atragerea investițiilor. Despre acest lucru premierul Pavel Filip a discutat cu angajații unei fabrici de vin din Strășeni. Deși este o companie mică, vinul produs aici este exportat cu succes și ajunge în mai multe țări ale lumii.
 
„Tot ce s-a făcut în țară, s-a făcut prin Guvern, cu ajutorul Guvernului și cu implicarea, cu dedicația candidatului pe care îl aveți. Eu nu fac abuz spunând că este cel mai bun candidat, pentru că vă dați seama că noi, la cârma Guvernului, am pus cea mai bună persoană”, a menționat liderul Vlad Plahotniuc, care l-a însoțit pe Pavel Filip la Strășeni.
Total
0
Shares
Total
0
Share