Social

Persoana care a prădat în Catedrala Mitropolitană și a snopit în bătaie paznicul a fost reținută de Poliție

Pinterest LinkedIn Tumblr

Persoana care a pătruns în Catedrala din centrul capitalei a fost descoperită datorită profesionalismului angajaților Poliției Capitalei. Anunțul a fost făcut de către șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc.

Drept urmare a acțiunilor de investigații și urmărire penală realizată de polițiști, a fost identificat și reținut infractorul care l-a atacat pe paznicul Catedralei și a sustras mai multe bunuri.

Persoana reținută este un bărbat în vârstă de 34 ani, originară din raionul Cantemir, anterior fiind cercetat penal pentru alte infracțiuni și la momentul reținerii, asupra suspectului au fost depistate și ridicate corpuri delicte sustrase din Catedrală.

Cavcaliuc a ținut să mulțumească șefului Direcției de poliție a municipiului Chișinău, domnul Corneliu Groza și echipei de polițiști din subordinea sa, pentru profesionalism, dedicația cu care își fac munca zi de zi în folosul societății și în special pentru descoperirea acestei infracțiuni cu o rezonanță socială sporită, în rândul creștinilor.

Pentru infracțiunea comisă, suspectul riscă o pedeapsă de până la 15 ani de detenție.

Amintim că în data de 27 decembrie, Catedrala Mitropolitană din Chișinău a fost jefuită, iar paracliserul acesteia a fost snopit în bătaie.

loading...

Comments are closed.