Platforma DA îl susține la Hâncești pe Grigore Cobzac. Reacția Maiei Sandu

Maia Sandu, interviul Maiei Sandu pentru EuropaLibera, EuropaLibera PAS, pas, alegeri Hincesti, Grigore Cobzac, Olesea Stamate, PPDA, Platforma DA, ACUM

Alegerea candidatului pentru circumscripția Hâncești a reprezentat o nouă ocazie de dispută între PAS și PPDA. Într-un interviu acordat pentru Europa Libera, Maia Sandu explică de ce nu s-a reușit identificarea unui candidat comun.

„Noi am venit cu propunerea unui candidat apartinic către colegii de la Platforma DA. Și ne-am gândit că asta ar avea cele mai mari șanse, șansele ar fi fost mai mici dacă veneam cu un candidat din interiorul partidului. Din păcate, n-a funcționat acest lucru, dar oamenilor care se întreabă ce se întâmplă și de ce am ajuns aici le spun că pentru noi este important să mergem cu candidați care pot să lucreze în echipă, pentru că poți să fii Cristiano Ronaldo, dar de unul singur n-o să poți nici să dai jos un guvern prost și nici să pui un guvern bun în locul aceluia.”, a declarat Maia Sandu.

Lidera PAS și-a exprimat preferința pentru un candidat apartinic, optând pentru candidatura Olesei Stamate, în timp ce a refuzat candidatura propriului coleg din PAS, Grigore Cobzac, care la scurt timp a și fost exclus din partid.

Paradoxal, Grigore Cobzac rămâne a fi susținut de PPDA, dar și de PUN, deși va merge la alegeri în calitate de candidat independent.

În același interviu, Maia Sandu vorbește despre faptul că Partidul Acțiune și Solidaritate este un partid puternic și despre importanța lucrului în echipă. Totuși, declarațiile sale se bat cap în cap cu dezvăluirile făcute de Cobzac, care a declarat la TV8 că în PAS nu există democrație, iar cei care încearcă să-și spună propria viziune sunt taxați.

„Se vorbește despre democrație în PAS, dar ni se pune pumnul în bot”, a declarat Grigore Cobzac la emisiunea Politica de la TV8.

Mai mult, Maia Sandu a declarat că nu cunoaște despre intenția Platformei DA de al susține la Hâncești pe Grigore Cobzac.

De asemenea, Maia Sandu s-a arătat rezervată și în ce privește alegerile prezidențiale din anul acesta și admite că PAS și PPDA vor fi concurenți electorali.

Citește și: Membrii Platformei DA o DESFIINȚEAZĂ pe Maia Sandu: “Păpușă mofturoasă”

Total
0
Shares
Total
0
Share