Social

Platforma „eu.chisinau.md”: o modalitate simplă și rapidă de a informa autoritățile despre problemele din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Ion Ceban a anunțat că platforma eu.chisinau.md este funcţională, astfel că locuitorii capitalei pot, prin intermediul acesteia, să sesizeze autoritățile municipale asupra problemelor prezente în oraș, transmite Telegraph.md

În prezent, pe lângă cele două module care au fost testate din luna decembrie, 2019, (iluminare, semafoare şi salubrizare), pe platforma on-line, (inclusiv aplicația mobilă), au mai fost adăugate categoriile: comerț neautorizat; construcții neautorizate; drumuri, gropi și semne rutiere; maidanezi; parcuri, scuaruri și spații verzi.

Pe portalul eu.chisinau.md sunt prezentate şi domeniile de intervenție a serviciilor municipale responsabile, numărul sesizărilor la care se lucrează, precum şi cazurile soluţionate.

Platforma on-line eu.chisinau.md, a fost lansată în fază de testare la mijlocul lunii decembrie, ca o alternativă a procesului clasic de sesizare a autorităților publice responsabile.

„Astfel, ne dorim să intervenim rapid şi să rezolvăm într-un termen restrâns problemele din comunitate.”, a afirmat Ion Ceban.

Citește și: La MOLDEXPO va avea loc Expoziția internaţională de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial

 

loading...

Comments are closed.