Platon recunoaște că a vrut să îngenuncheze Moldova doar că nu a reușit

Veaceslav Platon spalatoria ruseasca laundromat ilan shor renato usatii grigore petrenco separatism donbas vlad filat miliardul furat
 

Pe pagina „Вячеслав Платон: за свободную Молдову” a venit o primă reacție față de investigația celor de la Zeppelin Investigations, care demonstrează că omul de afaceri a fost unul din cei care au făurit nu doar laundromatul dar și “furtul secolului”, cunoscut mai nou ca MILIARDOMAT.

Un reprezentant al lui Veaceslav Platon, care administrează pagina de Facebook a acestuia, a reacționat la acuzațiile de implicare a lui Veaceslav Platon în jaful secolului. Totodată, același administrator confirmă veridicitatea și autenticitatea înregistrării audio publicate de Zeppelin, în care Platon își exprimă dorința de a pune Moldova în genunchi. Administratorul paginii, care din spusele jurnalistului de investigație Veaceslav Balacci ar fi unul din avocații raiderului numărul 1, menționează drept UNICA scuză că Platon nu poate fi tras la răspundere pentru acțiunile sale, deoarece acesta nu a reușit să-și ducă planul până la sfârșit.

Balacci afirmă că toate temeiurile de a-l trage la răspundere pe Platon există. Însuși atacul la securitatea economică și subminarea securității statului este o infracțiune, indiferent dacă acțiunea a fost dusă la bun sfârșit sau nu.

Amintim că astăzi pe site-ul zeppelin.md , a apărut o înregistrare video în care Veaceslav Platon recunoaște că a dorit să pună în genunchi Moldova să blocheze întregul sistem bancar, dar nu i-a reușit din cauza intermediarilor care s-au dovedit a fi mai puțin profesioniști.

Total
0
Shares
Total
0
Share