Alte știri

Poliția de Frontieră facilitează procedurile de audiență a cetățenilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Conducerea Poliției de Frontieră facilitează procedurile de audiență a cetățenilor. De săptămâna viitoare, pe lângă cele două zile din lună, stabilite pentru audiență, vor fi organizate și întâlniri cu cetățenii în teritoriu.

În data de 14 septembrie curent, între orele  10:00 – 12:00, sunt așteptați la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Costești locuitorii raionului Râșcani, doritori de a avea discuții cu șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi. Opiniile dvs. sunt importante pentru Poliția de Frontieră, astfel că orice inițiativă, orice sesizare, dar și orice întrebare de ordin personal care are legătura cu activitatea frontalieră vor fi ascultate și, cu certitudine, vor avea și un răspuns.

Pentru înscrierea prealabilă la audiență în teritoriu, persoanele pot contacta Direcția Secretariat a IGPF, la numărul de contact: 022 259 621 sau să se transmită o solicitare pe adresa electronică: info_secretariat@border.gov.md .

Primirea în audienţă de către șeful Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră se efectuează în prima zi de luni și a treia zi de vineri a lunii, în perioada orelor 14:00 – 17:00.

loading...

Comments are closed.