Alte știri

Poliția despre minora de 13 ani, recent decedată:  Adolescent ”dificil”, sex, droguri, tatăl în Italia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția consideră că minora de 13 ani recent decedată a sărit de pe acoperișul clădirii abandonate cu șase etaje, sub influența drogurilor sintetice, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Fata de 13 ani a fost găsită în dimineața zilei de 15 iunie 2021 de către un trecător, lângă clădirea abandonată cu șase etaje din parcul ”Valea Trandafirilor” din Chișinău. Dânsa, în stare inconștientă, a fost adusă la Institutul Mamei și Copilului, unde a fost plasată în secția de reanimare. Medicii au înregistrat numeroase leziuni, caracteristice pentru căderea de la înălțime și dădeau prognosticuri prudente. Din păcate, minora a decedat în dimineața zilei de 16 iunie 2021, la Centrul Mamei și Copilului.

Zona în care a fost găsită fata este una riscantă – aici se adună pentru a consuma alcool sau droguri. În această parte a parcului chiar și oamenii obișnuiți se tem să treacă.

Redacția ”Комсомольская правда” a încercat să afle mai multe detalii de la șeful Inspectoratului de Poliție Botanica, Valentin Cucoș.

”- Se spune că fata a fost aruncată de pe acoperiș?

– Deocamdată noi nu avem dovezi. Conform datelor noastre, ea a căzut de la înălțime.

– Singură a căzut?

– Nu există răni sau leziuni pe corpul ei ce ar indica faptul că ea s-a împotrivit, bătut sau că ar fi aruncată de la înălțime. Sunt dovezi că dânsa a consumat droguri sintetice, de tipul ”săruri”. La consumarea unor astfel de droguri, drogații devin demenți – se dezbracă, sar, strigă, aleargă… Sunt prietenele sale, care au fost alături de dânsa în ultima perioadă, noi le-am adus la inspectorat și acum lucrăm cu ele.

– Părinții săi s-au adresat la poliție privind dispariția fiicei lor? Doar ea nu a fost acasă mai mult de 24 de ore…

– S-a adresat mama. Tata lucrează peste hotare, în Italia. Fetița și înainte se ducea de acasă. Era un adolescent ”dificil”, pe mama nu o asculta, la școală nu găsea limbă comună cu învățătorii, învăța prost. Era membră a unui grup neformal de tineri, fuma, consuma droguri, la treisprezece ani avea deja relații sexuale cu bărbații. Copil ”dificil”…”

Citește și: Adolescenta de 13 ani, găsită fără cunoștință în parcul Valea Trandafirilor, a DECEDAT pe patul de spital

loading...

Comments are closed.