Alte știri

Poliția lui Năstase, pericol pentru cetățeni. Un polițist a accidentat un nou motociclist. Incidentul a avut loc la Fălești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat a ajuns la spital, după ce scuterul cu care se deplasa s-a izbit într-un autombil de marca Audi. Accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 16:00, în orașul Fălești, iar la volanul automobilului se afla un polițist, informează Deschide.md

Surse din cadrul poliției locale au declarat pentru Deschide.MD că la volanul automobilului de marca Audi se afla un ofițer superior al Serviciului asistență Juridică, al IP Fălești, și care, preliminar s-ar face vinovat de producerea accdidentului.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„La fața locului s-a stabilit că angajatul IP Fălești, la volanul automobilului personal, a virat la dreapta de un drum secundar și nu acordat prioritate scuterului care se deplasa pe drum principal. Astfel, scuterul s-a izbit în automobil. În urma impactului, motociclistul, un bărbat în vârstă de 67 de ani, a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu o comoție cerebrală, fractură deschisă a femurului drept, dar și fractura oaselor gambei piciorului drept”, a declarat sursa pentru Deschide.md. 

Este de menționat că accidentul avut loc la ora când în fața IGP, zeci de baikeri au organizat o acțiune de protest prin care și-au manifestat  nemulțumirea față de abuzurile poliției, după ce duminică-noaptea, la Comrat, un Duster al poliției ar fi provocat un accident rutier care s-a soldat cu decesul unui motociclist și rănirea altuia.

Ministrul Andrei Năstase nu a venit până acum cu nici o reacție.

loading...

Comments are closed.