Alte știri

Poliția Națională a donat O TONĂ de sânge și plasmă, în cadrul campaniei “Când inima cere, donăm o tonă de putere”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Acum o lună, Poliția Națională a dat start campaniei “Când inima cere, donăm o tonă de putere”. Acțiunea a fost inițiată în contextul în care Centrul de Transfuzie se confrunta cu un deficit acut de sânge.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Astfel, familia Poliției Naționale și-a propus să doneze o tonă de sânge, pentru completarea rezervelor naționale. Înțelegând că acest suport este vital pentru tratamentul persoanelor grav bolnave, inclusiv de COVID-19, Inspectoratele și sectoarele de Poliție din toată țara, brigada de poliție cu destinație specială “Fulger”, cât și angajații de la INSP, au format cozi pentru a dona.

Astazi, la o lună de la începerea campaniei, obiectivul a fost atins și a fost colectată peste o tonă de sânge și plasmă, din care se vor obține 4300 de unități hematologice pentru un număr de peste 1000 de bolnavi, ceea ce semnifică peste o mie de vieți salvate.

„La nici o lună de la lansarea campaniei, cu deosebită mândrie pot spune că Familia Poliției Naționale și-a atins obiectivul. Fiind receptivi și deschiși chemării, polițiștii au dat dovadă de generozitate și dăruire și s-au împărtășit cu o mică parte din ei, pentru binele celor care au acum nevoie de o mână de ajutor.”, a anunțat Sergiu Paiu, șeful Inspectoratului Genaral al Poliției. „Colegi, voi sunteți eroii mei!”, a mai adăugat șeful IGP.

De asemenea, Sergiu Paiu s-a adresat cu un mesaj și cetățenilor: „Stimați cetățeni, vreau să știți că vă puteți baza, oricând pe oamenii legii. Noi suntem cei care vom fi acolo unde aveți nevoie de noi. Indiferent de cât de greu ar fi, noi, în continuare, vă vom da o mâna de ajutor, pentru că noi suntem Poliția Națională!”

Citește și: Șeful Inspectoratului General al Poliției, împreună cu mai mulți angajați, a donat sânge în cadrul unei campanii caritabile

loading...

Comments are closed.