Social

Poliția s-a sesizat cu privire la cazul abuzului asupra animalelor: „Individul va fi identificat și tras la răspundere”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția Națională s-a autosesizat cu privire la cruzimea deosebit de dură asupra animalelor publicată în spațiul on-line. Știrea aceasta a fost publicată inclusiv de site-ul nostru. 

Șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc a posta pe pagina sa de Facebook știrea în care se găsesc pozele și a declarat că în urma apelului venit de la mai mulți internauți cu privire la un caz de cruzime asupra animalelor, poliția va întreprinde măsurile legale de identificare și atragere la răspundere a făptașului.

Gheorghe Cavcaliuc a ținut să amintească că abuzul asupra animalelor este pedepsit prin lege. Mai multe detalii vor fi oferite pe parcurs.

Amintim că o poză plină de cruzime a devenit populară în ultimele zile în spațiul facebook-ului moldovenesc. Pe rețeaua Odnoklassniki, un utilizator cu numele AdrianQ 9, originar din Bălți a postat fotografii îngrozitoare, pe care se vede cu jupoaie un câine.

Tânărul cu un cuțit însângerat într-o mână și cu capul câinelui în alta, în descrierea de la poză scrie că va merge cu prietenii la frigărui.

Sursa poza: bloknot-moldova.

loading...

Comments are closed.