Alte știri

Poliția solicită repetat ajutorul cetăţenilor la identificarea unei tinere, găsită arsă pe un câmp din raionul Florești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția solicită repetat ajutorul cetăţenilor la identificarea unei femei, cadavrul căreia a fost găsit ars la data de 12 decembrie 2020, pe un câmp din raionul Florești, în apropiere de localitatea Nicolaevca.

Femeia ar fi putut anunța rudele că pleacă peste hotare la muncă, astfel poliția îndemnă cetățeni să se asigure că rudele plecate peste hotare, ale căror semnalmente coincid cu cele descrise, sunt bine.

De asemenea, poliția solicită cetățenilor să atragă atenția asupra modelului cerceilor depistați, în caz că ar avea cunoștințe care poartă acest model.

Semnalmentele femeii: vârsta aproximativ 16 – 20 ani, înălțimea 1,65 m, corpolența slabă, părul vopsit de culoare blond-roșietic (decolorat), coroana dentară integră, dinții sunt toți naturali, mărimea tălpii piciorului aproximativ 35.

În cadrul cercetării la fața locului și examinării cadavrului au fost depistate și ridicate fragmente de lenjerie (sutien și maiou) de culoare roșie și cercei din aur, proba 585.

Persoanele care dispun de informații privind identificarea cadavrului şi verificarea semnalmentelor descrise, sunt rugate să sune la numerele de telefon: 112 sau 060033442.

loading...

Comments are closed.