Politică

Politolog: Actuala guvernare încearcă să trimită politicienii nedoriți la închisoare, pe motive politice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Într-un comentariu pentru Accent TV, politologul Corneliu Ciurea a menționat că grație discursului lui Stoianoglo, țara a aflat despre ceea ce, în principiu, se știa, dar nu s-a spus în public.

„S-a aflat despre ceea ce face actuala guvernare, respectând ordinele politice, încercând în orice mod să trimită politicieni nedoriți la închisoare din motive politice„ a menționat politologul

Politologul a subliniat că acum, după declarațiile publice ale lui Alexandr Stoianoglo, actuala guvernare ar trebui să înțeleagă că se află și ei sub bătaia puștii, inclusiv în cazul furtului miliardului din sistemul bancar.

„Faptul că domnul Stoianoglo a spus direct că participanții, funcționarii, miniștrii care au avut legătură direct cu furtul miliardului sunt, de asemenea, cercetați, iar Procurorul General îi poate pedepsi, sugerează că Procuratura Generală are capacitatea de a se apăra.

Acest fapt sugerează că elita politică, care se află la putere, nu este deloc sigură și că Procuratura Generală are ocazia să protesteze„ a mai declarat Ciurea.

Citește și: Președinția REFUZĂ să spună pentru cât timp a plecat șefa statului, Maia Sandu, în vacanță

loading...

Comments are closed.