Social

Pompierii au deblocat doi copii rămași încuiați într-un apartament la Botanica

Pinterest LinkedIn Tumblr

În dimineața zilei de 19 martie salvatorii din cadrul Detașamentului salvatori și pompieri sectorul Botanica al municipiului Chișinău  au fost solicitați să intervină pentru deblocarea a doi copii rămași de unii singuri într-un apartament de pe strada Hristo Botev.

Potrivit IGSU apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:00. Din primele informații s-a stabilit că doi minori o fată și un băiat de doar doi ani au rămas blocați în apartament la etajul 1, după ce mama acestora a ieșit să întindă pe sfoară haine. La întoarcerea femeia a depistat că ușa este blocată, iar copii sunt în interior fără supraveghere.

Pompierii solicitați, au intervenit de urgență reușind să intre în apartament, după ce au deblocat gratiile de la geam. În mai puțin de 5 minute, salvatorii au oferit accesul mamei la copii. În urma situației, minorii nu au avut de suferit.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii care au în grijă minori să-i monitorizeze strict și să nu-i lase fără supraveghere. În situații de risc persoanele pot apela Serviciul 112.

Citește și: S-a încheiat campania de informare și sensibilizare „NU acceptăm corupția în Poliție!”

loading...

Comments are closed.