Alte știri

Pornhub și-a ȘTERS 80% din videoclipurile sale. Care este cauza

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pornhub și-a eliminat 80% din videoclipurile sale după ce a promis că va elimina tot conținutul încărcat de utilizatori neconfirmați. În urma acuzațiilor că ar fi găzduit conținut care implică abuz asupra copiilor, transmite Telegraph.md, cu referire la Unimedia.info

Peste 10 milioane de videoclipuri au fost șterse acum de pe site, după ce un raport a constatat că Pornhub găzduia conținut care descrie abuzuri sexuale, precum și videoclipuri cu minori.

Duminică seara, 13 decembrie, site-ul pornografic ar fi găzduit 13,5 milioane de videoclipuri, potrivit Motherboard. Această cifră se reduce acum la doar 2,9 milioane de videoclipuri.

După publicarea raportului, Mastercard și VISA au anunțat că vor înceta să accepte plăți prin intermediul site-ului până când va fi efectuată o investigație adecvată.

Săptămâna trecută, Pornhub a interzis utilizatorilor care nu au fost verificați să încarce orice conținut nou, insistând că nu are „nicio toleranță” pentru conținutul de abuz asupra copiilor, ca răspuns la acuzațiile făcute în articolul din New York Times.

Cu toate acestea, site-ul, care a permis oricui să încarce conținut de când a început în 2007, de atunci a dus-o mai departe, eliminând tot conținutul încărcat anterior de utilizatori neconfirmați.

„Ca parte a politicii noastre de interzicere a încărcătorilor neverificați, acum am suspendat tot conținutul încărcat anterior care nu a fost creat de partenerii de conținut sau de membrii programului model ”, a scris un purtător de cuvânt într-o postare pe blog.

„Aceasta înseamnă că fiecare conținut Pornhub provine de la persoane verificate, o cerință pe care platformele precum Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat și Twitter încă nu au instituit-o”.

VIDEO // O barcă de pescuit a fost găsită pe țărmurile Japoniei la aproape un deceniu după ce a dispărut în Pacific

 

loading...

Comments are closed.