Alte știri

VIDEO // O barcă de pescuit a fost găsită pe țărmurile Japoniei la aproape un deceniu după ce a dispărut în Pacific

Pinterest LinkedIn Tumblr

O barcă de pescuit a reapărut pe țărmurile Japoniei la aproape un deceniu după ce a fost condusă în Pacific de un imens tsunami, care a ucis mii de oameni și a declanșat un dezastru nuclear, transmite Telegraph.md, cu referire la NewsIn.md

Ambarcațiune a fost găsită în largul insulei Hachijo la începutul acestei luni, la nouă ani și nouă luni după ce a dispărut în ocean.

Tsunamiul din martie 2011, declanșat de un cutremur cu magnitudinea de 9,0 grade, a ucis peste 18.000 de oameni și a distrus o mare parte a litoralului.

O cooperativă locală de pescuit a confirmat că barca de 5,5 metri din fibră de sticlă aparținuse odată flotei de pescuit Kesennuma,

după ce au verificat numărul său de înregistrare.

Cantitatea mare de corali găsită în interiorul bărcii a ridicat semne de întrebare cu privire la locul spre care se îndrepta înainte de a ajunge pe malul insule Hachijo, situată la aproximativ 300 km de Tokyo.

Multe rămășițe au călătorie pe Pacific după tsunamiul din 2012, care a avut o înălțime și o putere ce au contribuit la destrămarea reactorului de la centrala nucleară Fukushima.

A luat bronzul chiar de ziua lui. Moldoveanul care a obținut două victorii la Campionatul European de taekwondo

loading...

Comments are closed.