Premiat de Guvern cu 100 mii de lei, Constantin Cheianu se leapădă de emisiunea ”Ora de ras”

 

După 14 ani în calitate de autor și prezentator al emisiunii „Ora de ras” de la Jurnal TV, jurnalistul și scriitorul Constantin Cheianu, premiat de Guvern cu 100 mii de lei, a anunțat că se retrage din cadrul acestui proiect. Următorul sezon al emisiunii „Ora de ras” va avea un nou format, la fel de bun, iar Constantin Cheianu va reveni la scris și la literatură, scrie jurnal.md

Alături de alte persoane, Constantin Cheianu și-a ridicat premierul de 100 000 lei

Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Vânturile, valurile”, prezentată de Val Butnaru.

„Sunt fericit că am avut acest episod în cariera mea profesională, care se cheamă „Ora de ras”. Îți mulțumesc foarte mult, Val, că în noiembrie 2009 ne-ai făcut o invitație să facem această emisiune. Sunt mândru că împreună cu Anatol Durbală am pornit de la zero acest proiect”, a menționat Constantin Cheianu.

El a relatat că la începutul realizării proiectului „Ora de ras” nu avea nicio certitudine că va ieși ceva din el. A privit multe emisiuni străine, deoarece la noi nu existau modele de satiră politică.

Constantin Cheianu a primit 100 000 lei din partea Guvernului. Lista celorlalți fericiți

„Trebuia să facem ceva al nostru și ne-au trebuit niște luni, niște ani ca până la urmă să ia naștere acest proiect așa cum se vede el și astăzi. Am avut satisfacția de a face un produs care nu pur și simplu ne-a plăcut nouă, dar care a fost și unul de succes. Am avut marea ambiție să fim și buni și să avem și succes, și lucrul acesta ne-a reușit”, a spus Cheianu

Cât despre cauzele retragerii din proiect, scriitorul a menționat două din ele: oboseala de a mai fi „gunoier informațional” și dorința de a reveni la scris și literatură.

Total
0
Shares
Total
0
Share