Social

Premieră: Un training pentru dezvoltarea capacităților manageriale organizat în cadrul Inspectoratului General al Poliției

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 12 septembrie 2017, șefii inspectoratelor de poliție din țară au participat la un training pentru a îmbunătăți și de a dezvolta capacitățle manageriale prin aspect psihologic.

Cursul dat a fost încurajat de șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, care a stimulat participanții la instruiri, evidențiind că aceasta reprezintă pilonul de bază în activitatea de zi cu zi a managerilor din Poliție.

Cursul a fost moderat de Svetlana Gorea, șef al Centrului Psiho-socio-pedagogic din municipiul Chișinău și Lilia Maximenco, șef adjunct al Centrului.

Scopul acestuia este dezvoltarea continuă a polițiștilor, dezvoltarea capacităților profesionale fiind un aspect foarte important în activitatea angajaților Poliției.

În cadrul trainingului, polițiștii au fost implicați în activități atât teoretice cât și practice, simulând situații în care este reflectat stilul de conducere, autocunoașterea personală și profesională, etc.

Amintim că un astfel de training este organizat în premieră în cadrul Inspectoratului General al Poliției, iar în cel mai apropiat timp urmează ca și alți angajați cu funcții de conducere să beneficieze de acest curs de instruire.

loading...

Write A Comment