Actualitate

Președintele Comisiei protecție socială, sănătate și familie, s-a întâlnit cu ambasadorul român, Daniel Ioniță

Pinterest LinkedIn Tumblr

 Președintele Comisiei protecție socială, sănătate și familie a Parlamentului Republicii Moldova, Dan Perciun, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al României, Daniel Ioniță.

Oficialii au avut un schimb de opinii cu privire la evoluțiile din Republica Moldova, dar și despre prioritățile care se regăsesc în agenda Parlamentului nou ales.

Daniel Ioniță l-a felicitat pe Dan Perciun cu ocazia alegerii în calitate de președinte al comisie, i-a urat mult succes în activitate și îndeplinirea tuturor obiectivelor profesionale.

Diplomatul român s-a arătat optimist  în ceea ce privește realizarea agendei propuse de majoritatea parlamentară, dat fiind sprijinul partenerilor externi dar și susținerea puternică din partea societății.

În același timp, a reiterat sprijinul deplin al României pentru efortul în procesul de reformare democratică, demarat de  Republica Moldova.

La rândul său, Dan Perciun și-a exprimat recunoștința față de partea română pentru suportul oferit, în mod special ajutorul considerabil în gestionarea crizei pandemice, evocând, în această ordine de idei, bunele relații pe care Republica Moldova le are în mod tradițional cu România.

De asemenea,  a menționat că stabilitatea politică, asigurată de majoritatea parlamentară, oferă posibilitatea realizării programului de reforme atât de necesar și așteptat de cetățeni, dar reprezintă și o mare responsabilitate în fața acestora.

Totodată, demnitarul a reafirmat interesul pentru aprofundarea, în continuare, a dialogului politic, subliniind în acest sens importanța intensificării cooperării bilaterale în domeniul protecției sociale, pe platforma comisiilor parlamentare.

loading...

Comments are closed.