Președintele interimar al PPDA o critică pe Ana Revenco, ministrul Afacerilor Interne: ”Mai coborâți puțin cu picioarele pe pământ”

Trei polițiști au fost reținuți de CNA suspectați de comiterea unor acte de corupție. Doamna ministru a și ieșit cu o reacție prin a-i condamna public pe acești polițiști, spunând că nu va tolera corupția și că acești oameni pătează reputația poliției. E un gest poate și corect, doar că prezumția nevinovăției se pare că în MAI se aplică doar în cazul domnului Podarilov, bănuit și el de comiterea unor fapte ilegale și achitat ulterior de instanța de judecată, este critica lui Dinu Plîngău, liderul interimar al PPDA, la adresa Anei Revenco, ministrul Afacerilor Interne.

”Așa-i când faci unele numiri care nu pot fi înțelese, lumea începe a trata cu sarcasm: „declarațiile DURE ale ministrei de interne”. Mai mult ca atât, doamna ministră spune că toți cei care o critică vor să-și acumuleze capital politic. Această frază îmi amintește de Chicu în perioada când îi anulam legile proaste la Curtea Constituțională.

Doamna ministră, mai coborâți puțin cu picioarele pe pământ, lumea deocamdată v-a reținut numele doar datorită gafelor pe care le faceți”, a declarat politicianul.

Total
0
Shares
Total
0
Share