Actual

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu oamenii din localitățile de lângă Nistru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat ieri două localități de lângă Nistru – Boșcana și Coșnița. „Și la Boșcana, pe malul drept, și la Coșnița, pe malul stâng, oamenii sunt îngrijorați de situația din regiune.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

I-am asigurat că securitatea cetățenilor de pe ambele maluri este preocuparea noastră majoră și că vom depune toate eforturile pentru a păstra pacea și liniștea în țara noastră”, a menționat șefa statului.

În discuțiile cu localnicii au fost abordate și problemele economice și sociale, amplificate de crizele cu care ne confruntăm.

Au fost discutate și aspecte ce țin de reforma justiției și securitatea energetică. Șefa statului a spus că sunt multe lucruri de făcut pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale oamenilor.

„Dar acum, mai mult ca altădată, este important să fim uniți și să răspundem la provocări cu solidaritate și responsabilitate, ca o societate matură care-și asumă pe deplin calea de dezvoltare aleasă – o cale pașnică, democratică. O cale europeană”, a declarat Președinta Maia Sandu.

loading...

Comments are closed.