Alte știri

Președintele României, Klaus Iohannis, va veni la Chișinău până la finele acestui an

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele României, Klaus Iohannis, va întreprinde o vizită în Republica Moldova până la finele acestui an. Anunțul a fost făcut de președintele Maia Sandu, după o întâlnire cu Ambasadorul României, Daniel Ioniță, transmite Telegraph.md, cu referire la Jurnal.md

„După cinci ani de la ultima vizită a Președintelui României în Republica Moldova, vizita Președintelui Klaus Iohannis de la sfârșitul acestui an este o vizită importantă pentru țara noastră și sperăm să însemne primul pas într-o colaborare de durată și productivă între țările noastre”, a menționat Maia Sandu pe pagina sa de facebook.

În context, președintele a adăugat că a avut o întrevedere cu ambasadorul României, Daniel Ioniță, căruia i-a mulțumit pentru sprijinul constant oferit de România Republicii Moldova .

„Am accentuat necesitatea de a restabili cooperarea bilaterală firească între România și Republica Moldova și de a intensifica cooperarea moldo-română în mai multe domenii, pentru ca cetățenii să simtă beneficii cât mai curând”, a mai notat Maia Sandu.

Un deputat PAS avansează două scenarii care ar permite organizarea anticipatelor în luna aprilie sau iunie 2021

loading...

Comments are closed.