Președintele SUA este în PERICOL! Recompensă de 80 de MILIOANE de dolari pentru „capul” lui TRUMP

Trump, SUA, presedintele SUA, Iran, recompensa pentru capul lui Trump, Iranul vrea capul lui Trump, asasinarea lui Soleimani, Soleimani, generalul Soleimani, generalul iranian ucis, cine l-a ucis pe Soleimani, atac la Bagdad, Irak, golful persic
 

Autorităţile iraniene oferă o recompensă de 80 milioane de dolari pe „capul” preşedintele Donald Trump. Anunţul a fost făcut în timpul funeraliilor televizate ale generalului Qasem Soleimani, ucis de o dronă americană.

O recompensă de „doar” 80 milioane de dolari a fost pusă pe capul lui Trump, după eliminarea generalului Qasem Soleimani, scrie mirror.co.uk, citează gandul.info.

În timpul funeraliilor televizate ale oficialului militar iranian de rang înalt, autorităţile au precizat că pun la bătaie un dolar pentru fiecare iranian din ţară, pentru a-l ucide pe Trump.

„Iran are 80 milioane de locuitori. În funcţie de populaţia iraniană, vrem să strângem 80 milioane de dolari, aceasta fiind recompensa pentru CAPUL preşedintelul Trump”, au anunţat iranienii.

Soleimani, comandantul militar, a fost ucis vineri de o dronă americană, care a pulverizat convoiul militar pe aeroportul din Bagdad, Irak.

„Putem ataca Casa Albă, putem ataca pe pământ american”, a declarat parlamentarul iranian Abolfazl Aboutorabi.

„Avem puterea şi prin voia Domnului vom răspunde la timpul potrivit”.

El a mai spus că avem în faţă „o declaraţie de război, ceea ce înseamnă că dacă eziţi, cu siguranţă vei pierde”.

„Când cineva îţi declară război, vrei să răspunzi gloanţelor cu flori? Te împuşcă direct în cap”.

În timpul unei sesiuni parlamentare deschise la Teheran, preşedintele Trump a fost supranumit un „terorist în frac”, după ce a ameninţat distrugerea a 52 de ţinte iraniene, dacă Teheranul va ataca americani sau obiective americane.

Total
0
Shares
Total
0
Share