Prim-ministrul a solicitat suportul partenerilor externi pentru vânzarea transparentă a Metalferos

Ion Chicu, Premierul Republicii Moldova
Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, se arată deranjat de modul cum mass-media locală a distorsionat subiectul privatizării companiei Metalferos.
Ion Chicu a catalogat subiectul ca o încercare grea pentru jurnaliști și totodată insistă că privatizarea companiei e unica cale prin care s-ar putea stopa corupția din această companie.
„Bun test pentru “presa independentă” si analiștii de diferite culori, noutatea cu privatizarea Metalferos. Grea încercare pe capul lor la-nceput de an… Cea mai buna cale de a elimina coruptia si a crea conditii pentru “ancheta serioasă” la Meralferos este, anume, ieșirea statului de acolo.” a scris Chicu pe facebook.
În aceeași postare, Prim-ministrul invită presa să monitorizeze întreg procesul de privatizare și a mai anunțat că a fost solicitat și suportul partenerilor externi de dezvoltare, pentru a fi asigurată transparența în procesul de vânzare a companiei.
„Invit presa și “analiștii” să stea cu ochii pe procesul de privatizare. Deja am solicitat și de la partenerii de dezvoltare suport în asigurarea unui proces cât mai transparent și eficient de vânzare a acestui activ.” conchide Premierul, Ion Chicu.
Total
0
Shares
Total
0
Share