Politic

Ziarul de Gardă // Grigore COBZAC, fost deputat PLDM “cu lipici” la banii statului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Membrul PAS, Grigore Cobzac, care va candida independent la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești, a fost în trecut unul din cei mai mari beneficiari din Parlament de pe urma licitațiilor cu statul. Cel puțin asta scria despre fostul deputat PLDM, Ziarul de Gardă

Ziarul de Gardă a scris că fostul deputat PDLM, actual membru al PAS, Grigore Cobzac,  a beneficiat în perioada în care a fost preşedinte al raionului Hânceşti, de peste 30 de contracte cu instituţii de stat, în valoare de circa 25 de milioane de lei.

Grigore Cobzac a fost candidatul blocului ACUM pe circumscripția Hâncești, la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. După ce partidul Maiei Sandu a decis că la alegerile noi din această circumscripție, ce vor avea loc pe data de 15 martie curent, să o înainteze pe Olesea Stamate, fost ministru al Justiției, Cobzac a anunțat că va candida ca și independent. Anunțul lui Cobzac a divizat organizația PAS Hâncești în două. Organizația partidului din oraș, îl ca susține pe Cobzac, pe când organizația raională, pe Stamate.

Citește și: Candidatul PUN, Vlad Țurcanu, se retrage în favoarea lui Grigore Cobzac

 

loading...

Comments are closed.