Social

Primăria Chișinău a venit cu unele precizări în legătură cu lucrările desfășurate în zona de sub podul de la Circ

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe strada Albișoara, intersecție cu bd. Grigore Vieru (sub podul de la Circ), serviciile municipale de profil desfășoară lucrări pe partea carosabilă. Astfel, în legătură cu speculațiile apărute în spațiul public vizavi de intervențiile pe acest sector de stradă, Administrația publică locală Chișinău a venit cu următoarele precizări.

Î.M. Regia „Exdrupo” execută lucrări de montare a două conducte cu diametrul de 600 mm fiecare, pentru evacuarea apelor pluviale din zonă. Totodată, aplicarea stratului de egalizare, pe acest sector de drum, nu reprezintă o eroare de planificare sau o scăpare a muncitorilor pe șantier, ci vine să stabilească cu exactitate maximă unghiul de înclinare la construcția noului tronson de canalizare pluvială.

De asemenea, Primăria a amintit că proiectul de renovare a străzii Albișoara prevede, de asemenea, majorarea capacității rețelei de canalizare pluviale, în acest scop, fiind montate suplimentar receptoare pentru captarea apelor de ploaie. Iar unul dintre obiectivele de bază a reabilitării  străzii este de a reduce riscul acumulărilor de ape și inundarea sectorului de drum sub podul de la Circ.

Citește și: Primăria Chișinău a semnat un acord de colaborare cu Agenția Proprietății Publice

loading...

Comments are closed.