Primăria Chișinău anunță limitarea temporară a accesului persoanelor în anumite locuri publice din capitală

Primăria Municipiului Chișinău informează că în zilele de 21-24 mai 2024, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală.

Măsura este luată de poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a circa 40 de delegații străine participante la cel de-al XIX-lea Congres al Curților Constituționale Europene, care vor vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.

În aceste condiții, în perioada: 21-24 mai 2024, între orele 08:00 – 18:00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală, din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

Total
0
Shares
Total
0
Share