Alte știri

Primarul Chișinăului a avut o întrevedere cu Primarul de Odesa

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a avut astăzi o întrevedere cu Primarul orașului Odesa, Ghenadii Trukhanov, în cadrul vizitei pe care o efectuează în Ucraina.

Cei doi edili au discutat diverse subiecte, precum și perspectivele inițierii unor noi proiecte ce pot fi realizate în comun, în baza acordului de înfrățire încheiat între Chișinău și Odesa.

Totodată, oficialii au agreat ideea creării grupurilor de lucru bazate pe schimbul de experiență acumulate pe domeniile: social, economic, turism, transport și protecția drepturilor copilului.

Ion Ceban a menționat că în ultima perioadă, în orașul Odesa s-au produs schimbări care au vizat modernizarea infrastructurii, iar bunele practici sunt binevenite și pentru Chișinău. „Orașul Odesa are o istorie bogată, mulți cetățeni de-ai noștri locuiesc aici, iar alții vin des pentru a se odihni sau își desfășoară afacerile în orașul portuar”, a menționat edilul capitalei.

În context, Primarul General, l-a felicitat pe Primarul de Odesa cu prilejul zilei orașului și l-a invitat să efectueze o vizită de lucru la Chișinău pentru a discuta pe larg aspectele cu privire la colaborarea bilaterală dintre cele două municipalități.

loading...

Comments are closed.