Alte știri

Prințesa Charlotte și Prințul George nu au voie să aibă „cei mai buni prieteni” la școala pe care o frecventează

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prințul William și Kate Middleton și-au înscris copiii, pe Prințul George și Prințesa Charlotte, la școala Thomas Battersea din Londra. Deși sunt membri ai Familiei Regale, după ce sună clopoțelul, sunt la fel ca toți ceilalți copii.

Însă la această școală, se pare că micuții prinți nu au voie să aibă „cei mai buni prieteni”, la fel ca ceilalți elevi, conform regulilor instituției de învățământ.

Jurnalista Jane Moore a explicat de ce Charlotte nu are voie să aibă „cea mai bună prietenă” la școală.

„Este o școală grozavă datorită faptului că se concentrează pe bunătate. Există o regulă care spune că dacă dai o petrecere, dacă nu este invitat fiecare copil din clasă, nu oferi invitațiile acolo, ceea ce cred că este un lucru bun deoarece nu te vei simți exclus”, a afirmat Moore, citată de The Mirror.

„Există peste tot semne pe care sunt scrise mesaje care te îndeamnă să fii bun. Ei nu te încurajează să ai prieteni buni”, a mai spus ea.

La Thomas Battersea există mai multe clase care îi învață pe cei mici despre Dezvoltare personală, socială și emoțională, Comunicare, Dezvoltare fizică, Literatură, Matematică, Înțelegerea lumii și artă și desen.

De asemenea, George și Charlotte vor mai învăța acolo balet, franceză și ce înseamnă să ai o alimentație sănătoasă.

Sursa: unica.ro

Citește și: VIDEO // Carantina nu-i piedică: Doi argentinieni și-au oficializat relațiile virtual

loading...

Comments are closed.