Procuratura Anticorupție și-a desemnat reprezentant în Consiliul Institutului Național al Justiției

În 30 aprilie, membrii Consiliului Superior al Procurorilor, l-au desemnat pe Ghennadi Epure, procuror în cadrul Procuraturii Anticorupție, pentru a face parte din Consiliul Institutului Național al Justiției pentru un mandat de patru ani.

”Această desemnare este importantă, deoarece marchează prima dată când un procuror din cadrul Procuraturii Anticorupție este desemnat pentru această poziție, astfel putem aduce un aport valoros la diversificarea și îmbogățirea curriculumului Institutului Național al Justiției, prin includerea expertizei și experienței procurorului desemnat, în combaterea corupției și promovarea integrității în instituțiile judiciare.

Ghennadi Epure, în calitate de formator în cadrul Institutului Național al Justiției, a avut oportunitatea să se implice în instruirea și pregătirea altor profesioniști din domeniul juridic. Acest lucru demonstrează angajamentul său față de îmbunătățirea calității sistemului judiciar și a competențelor colegilor săi”, se arată în comunicatul instituției.

Total
0
Shares
Total
0
Share