Alte știri

Procurorii anticorupție vor cere astăzi arestarea preventivă a celor trei reținuți în dosarele certificatelor sanitare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procurorii anticorupţie au depus demersuri la judecătoria Chişinău (sediul Ciocana) privind arestarea preventivă a celor 3 persoane, reţinute de CNA în dosarele certificatelor sanitar-veterinare (şeful adjunct al Direcţiei municipale şi doi medici sanitar-veterinari), informează Deschide.md

Şedinţele sunt planificate pentru astăzi, 27 mai şi se vor desfăşura, începând cu ora 11.30.

Amintim că săptămâna aceasta, două persoane au fost reţinute, fiind cercetate pentru acte de corupţie, manifestate prin estorcarea sistematică de mită, pentru diferite servicii, acordate unor agenţi economici care îşi desfăşurau activitatea în raza municipiului Chişinău. Este vorba despre şeful adjunct al Direcţiei şi un medic-veterinar oficial al aceleiaşi subdiviziuni din cadrul ANSA.

Un alt medic-veterinar din cadrul Direcţiei Municipale Siguranţa Alimentelor Chişinău a fost reţinut, în această dimineaţă, de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie.

Ieri un alt medic-veterinar din cadrul Direcţiei Municipale Siguranţa Alimentelor Chişinău a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupţie.

La această etapă, pe rol sunt 57 de cauze penale, conexate într-o singură procedură, în care figurează 25 de persoane cu statut de bănuit şi alte 3 persoane puse sub învinuire (arestate la domiciliu).

Citește și: Primăria Chișinău va acorda ajutoare materiale copiilor defavorizați pentru pregătirea de noul an de studii

loading...

Comments are closed.