Alte știri

Procurorul General nu se va prezenta în fața deputaților

Pinterest LinkedIn Tumblr
În ședința de astăzi, deputații au votat pentru invitarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, la tribuna Parlamentului, pentru a informa despre desfășurarea anchetei ce ține de furtul miliardului. Totuși, Procuratura Generală a venit cu un comunicat în care precizează că Alexandr Stoianoglo nu se va prezenta în fața deputaților.
Înțelegem interesul viu al forului Legislativ pentru subiectul fraudei bancare, care chiar și în condițiile unui val de blocaje, a avansat esențial. Înțelegem, totodată, că acest fapt i-a deranjat atât pe cei implicați în mușamalizarea anterioară a dosarului, cât și pe beneficiarii fraudei, care recurg la orice metodă pentru a-l înlătura pe actualul Procuror General, scăpând astfel, de răspundere penală. La fel, le înțelegem și eforturile în a afla cât mai multe detalii din anchetă pentru a-și construi tacticile ulterioare de apărare.
Procuratura însă, nu le va da ”muniție” și va duce investigația până la final, supunându-se doar Legii, iar rezultatele aducându-le la cunoștința societății, lucru pe care-l preconizăm în timpul cel mai apropiat.
loading...

Comments are closed.