Profilul psihologic al lui Andrei Năstase

Profil Psihologic, Andrei Năstase, candidat, Primar, ministru, MAI, Chișinău, ACUM, PPDA, Socialiști

În urma dezbaterilor televizate la care a participat candidatul Blocului ACUM la funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, Andrei Năstase, deputatul socialist Vladimir Odnostalko a plasat pe facebook un text care ar reprezenta profilul psihologic al lui Andrei Năstase.

Deputatul din fracțiunea Partidului Socialist din Republica Moldova, Vladimir Odnostalko, scrie că „disprețul profund față de ceilalți, narcisism exagerat și agresivitate. Așa poate fi caracterizat candidatul la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Andrei Năstase.
Năstase este complet orbit de strălucirea propriei personalități. Nu există decât el, el este Procuratura, el este Poliția, el este Guvernul, el este Primăria, el este Statul, el este Uniunea Europeană, nu există altă părere. Se simte în funcții publice ca peștele în apă. Crede că poate acoperi cu vorbe incompetența și corupția. Tulburarea de personalitate narcisică este o afecțiune mentală în care pacientul are hipersensibilitatea la critici, este preocupat față de aparențe, simte nevoia de a manipula pe cei din jur, are un simț crescut al propriei importanțe și o nevoie profundă de a fi admirat și lăudat. El crede că este superior celorlalți și are puțină considerație față de sentimentele acestora din urmă, dar în spatele măștii de încredere de regulă stă o imagine de sine neputincioasă și vulnerabilă.”

Amintim că pe data de 3 noiembrie vor avea loc alegeri locale generale turul II. Bătălia pentru funcția de Primar General al Municipiului Chișinău, se va da între Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM și Ion Ceban, candidatul Partidului Socialist din Republica Moldova.

 

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share