Programul de Internship finanțat de UE oferă tinerilor absolvenți șansa de a-și dezvolta cariera în serviciul public

Uniunea Europeană lansează a doua ediție a Programului de Internship în instituțiile de stat, oferind tinerilor absolvenți oportunități valoroase pentru dezvoltarea carierei în serviciul public.
 

Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova a anunțat lansarea celei de-a doua ediții a Programului de Internship în instituțiile de stat, finanțat integral de UE, informează telegraph.md

Această inițiativă își propune să ofere oportunități valoroase pentru tinerii studenți motivați ai ultimului an de studii, masteranzii și proaspeții absolvenți, care aspiră să-și construiască o carieră în serviciul public.

Programul de Internship, susținut de Uniunea Europeană, are ca scop dezvoltarea capacităților tinerilor absolvenți și sporirea șanselor lor de a începe o carieră de succes în instituțiile de stat. Candidații selectați vor avea privilegiul de a beneficia de mentorat din partea consilierilor UE la nivel înalt, care îi vor îndruma pe parcursul unui stagiu de două luni plătit, desfășurat în diverse instituții guvernamentale.

Lansarea oficială a programului a avut loc la prestigioasa Universitate de Stat Cahul “B.P. Hasdeu”. La eveniment au participat reprezentanți ai Guvernului, ai Delegației UE în Moldova și ai consilierilor UE la nivel înalt. Aceștia au subliniat importanța acestei inițiative în dezvoltarea viitoarelor generații de lideri și specialiști în administrația publică.

Total
0
Shares
Total
0
Share