Proiect de lege: PDM vrea alocații mai mari pentru veteranii războiului moldo-rus de pe Nistru!

PDM, PDM vrea alocatii mai amri pentru veterani, veteranii razboiului de pe Nistru, veterani de razboi, veteranii din Afganistan, Brasovschi, Gheorghe Brasovschi

Veteranii războiului de pe Nistru, cei care au luptat în Afganistan, dar și în alte state ar putea primi alocații lunare de cinci ori mai mari. Un proiect de lege care prevede majorarea indemnizației de la 100 la 500 de lei a fost elaborat de deputații Partidului Democrat și a fost înregistrat la Parlament.

Într-un mesaj postat pe pagina oficială de facebook, Partidul Democrat promite că va continua să pună pe masa Legislativului propuneri sociale, necesare pentru bunăstarea oamenilor.

Despre această inițiativă legislativă a anunțat și unul din autorii proiectului, deputatul PDM ales pe circumscripția Sîngerei, Gheorghe Brașovschi:

“Astăzi, împreună cu colegii mei, deputați PDM în Parlamentul R.Moldova, am înaintat spre examinare Parlamentului, cu titlu de inițiativă legislativă, un proiect de lege pentru modificarea Legii nr.121 din 03.05.2001 cu privire la protecția socială suplimentară a unor categorii de populație. La art.2 alin.(1) punct.7 și 8 cu modificările ulterioare, cifrele 100 se substituie cu cifrele 500. Adică, la stabilirea cuantumului alocației lunare pentru unele categorii de populație (aici se regăsesc participanții la luptele din Afganistan și de pe teritoriile altor state, participanții la acțiunile de luptă pentru apărarea integrității teritoriale și a independenței Republicii Moldova. Sperăm că vom fi susținuți de toți deputații din Parlament.”, se spune în mesajul deputatului Brașovschi.

PDM, PDM vrea alocatii mai amri pentru veterani, veteranii razboiului de pe Nistru, veterani de razboi, veteranii din Afganistan, Brasovschi, Gheorghe Brasovschi

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share