Editoriale

Psiholog: Ele sunt femeile care înebunesc toți bărbații!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Stima de sine este fundamentul existenței noastre. De ea depind extrem de mulți factori, precum succesul în carieră, căsnicia fericită, dar și viața calitativă ca atare. Deseori se întâmplă să fim prinși într-o capcană psihologică, considerând că pentru a avea stimă de sine, este necesar să ai în spate un succes extraordinar pe care l-ai dobândit de sine stătător. Adevărul e diferit de fapt.

Sute de mii de personalități remarcabile care au cunoscut cele mai grandioase „premii” în carieră și viață personală, și-au trăit viața fiind extrem de nesiguri și dependenți de aparența lor în ochii altora. Oamenii siguri în propriile lor puteri au o atitudine mult mai corectă în acest sens. Ei nu se compară cu cei din jur și nu tind să acumuleze toate aplauzele lumii. Ei concurează doar cu ei înșiși. Ei analizează în retrospectivă evoluția personalității lor și lucrează la maxim pentru a se perfecționa zilnic.

Lor le pasă doar de propriile lor valori și scopuri și nu se lasă suprimați de cele ale societății. Acești oameni pot fi ușor evidențiați în comunitate. De exemplu, dooamnele și domnișoarele care nu aplică tone de machiaj pe față și nu urmează strict toate tendințele modei de astăzi, pentru a impresiona bărbații. Lor realmente nu le pasă dacă vor fi sau nu etichetate ca fiind „atrăgătoare”. Și ghiciți ce? Ele sunt femeile după care înnebunesc toți bărbații.

Acceptarea propriei personalități face adevărate minuni! Oamenii care se autoprogramează motivațional înainte de a merge la un interviu pentru a aplica la un loc de muncă, întotdeauna câștigă job-ul pe care l-au visat o viață întreagă. Carisma, ambiția și dorința sunt cele trei elemente cheie a oricărui om de succes.

autor: psihologul Mihail Labkovsky

loading...

Comments are closed.