Social

R. Moldova: Cinci decese provocate de coronavirus, înregistrate în această dimineață

Pinterest LinkedIn Tumblr

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 23034 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1494 în Transnistria, transmite Telegraph.md

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 736: Femeie de 70 ani, din mun. Ungheni. Internată la data de 22 iulie, la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: cardiopatie ischemică cronică, diabet zaharat, firbilația atrială.

Deces 737: Femeie de 55 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 3 iulie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, ciroză hepatică autoimună, cardiopatie hipertensivă, dismetabolică.

Deces 738: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 11 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă și pulmonară, obezitate.

Deces 739: Bărbat de 80 ani, din raionul Anenii-Noi. Internat la data de 20 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, dismetabolică, hipertensiune arterială.

Deces 740: Femeie de 64 ani, din raionul Orhei. Internată la data de 22 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

loading...

Comments are closed.