Raionul Ialoveni are un Președinte nou. Pentru acesta au votat Blocul ACUM, PD și PLDM

Consiliul Raional Ialoveni

Candidatul Blocului ACUM, Mihail Silistraru, la funcția de președinte al raionului Ialoveni a fost votat astăzi cu susținerea a 30 de consilieri, relatează Realitatea.md

Potrivit deputatului Blocului ACUM, Petru Frunze, care este încă și consilier raional candidatura lui Silistraru a fost susținută cu votul a 30 de consilieri raionali din cei 33.

Candidatura lui Mihail Silistraru a fost susținută de către consilierii fracțiunii Partidului Liberal Democrat, dar și de către fracțiunea Partidului Democrat.

Menționăm că, candidatura lui Mihail Silistraru a fost înaintată din partea Partidului Acțiune și Solidaritate, ca fiind reprezentantul Blocului ACUM șefia raionului Ialoveni.

Telegraph.md  amintește că  funcția de Președinte al raionului Ialoveni, a fost mărul discordiei dintre PAS și PPDA.
Potrivit unor surse, PPDA ar fi refuzat de două ori candidaturile înaintate de PAS, pentru ca ulterior, să decidă să susțină totuși una dintre acestea.

Amintim că, la alegerile locale generale din 20 octombrie curent, Blocul ACUM a obținut în cadrul Consiliului Raional Ialoveni 16 mandate de consilieri din cele 33, PDM – 8, PLDM – 3, PSRM – 3, PCRM – 1, PPR – 1 și Partidul „Șor” – 1.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share