Război deschis între PAS și subalternii lui Năstase. Popșoi către Platforma DA: “Vă îngropați singuri”

Blocul ACUM, razboi in blocul acum, Perciun îi răspunde lui Reniță, pionii lui Plahotniuc, scandal politic, scandal intre deputatii din pas si platforma da, platforma da, Dan Perciun, fractiunea PAS, fractiunea Platformei DA

Război deschis între deputatul PAS, Mihai Popșoi și simatizanții lui Andrei Năstase. Recent, pe Facebook, un membru al PPDA a acuzat PAS de şantaj, atunci când s-a negociat în cadrul fostului bloc ACUM, candidații pentru alegerile locale din toamna anului 2019.  

Ruslan Verbiţchi a scris într-un comentariu că anume Mihai Popșoi ar fi șantajat membrii Platformei DA, atunci când s-a negociat din partea cărui partid să fie candidații blocului ACUM de la la Stăuceni şi Grătieşti.

Subalternul lui Andrei Năstase a mai scris că şantajul celor din PAS a continuat şi în turul doi al alegerilor locale.

“Pentru asemenea postări multă minte nu trebuie. Va îngropați cu propriile mâini. Păcat”, a răspuns Popșoi.

Mihai Popşoi a mai declarat că Andrei Năstase a pierdut alegerile din Chișinău și din motiv că ar fi fost victima “canibalismului de pe dreapta, inclusiv din partea unor foști colegi de bloc”.

“Eu cred ca partenerii noștri din PPDA și nu doar nu vor repeta canibalismul din alegerile din Chișinău și hîncestenii vor fi reprezentați de o persoana profesionista, cumsecade – o adevărată luptătoare – Olesea Stamate”, a mai scris Mihai Popşoi.

PAS, PPDA, Platforma DA, Mihai Popșoi, ceartă în blocul ACUM, război deschis între Popșoi și membrii PPDA, Andrei Năstase, motivele pentru care Năstasea a pierdut alegerile

Citește și: VIDEO // Ratingul lui Năstase și Maia Sandu, motiv de ceartă între PAS și Platforma DA. Popșoi: “Nu contează la cine era mai mare în 2016”

Total
0
Shares
Total
0
Share